Til hovedinnhold
Konkurranse

Julekalender 2012 - Luke 18

Sjekk hva du kan vinne i dag!

istockphoto: 000018112631

En hel tredel av årets julekalenderluker har et systemkamera gjemt i seg, men ennå har ingen stukket hodet frem. Før i dag. Vi har forsøkt å spare det beste til slutt, og i dag er det helt klart en godsak som er premien.

Vi snakker nemlig om at du helt gratis kan gjøre deg fortjent til Panasonics toppmodell blant systemkameraene, nærmere bestemt Panasonic GH3! Og ikke nok med det, den som vinner dagens luke får ikke bare kamerahuset, men også et objektiv: Panasonic LUMIX G VARIO HD 14-140mm / F4.0-5.8 ASPH. / MEGA O.I.S. følger med i pakken, som da til sammen får en verdi på omtrent femten tusen norske kroner. Premien, sammen med flere andre i årets julekalender, er velvillig donert av Panasonic.

Panasonic Lumix DMC-GH3.Foto: Panasonic

Les mer om Panasonic GH3

Slike godsaker kommer imidlertid ikke lett eller gratis... Vel, jo, gratis er det jo for den som vinner, men vinnersjangsen som sådan må du jobbe for. Vi har gjort vårt beste for at du må lete litt for å finne svarene til dagens spørsmål, men det har du sikkert ikke noe imot.

Les også: Førsteinntrykk: Panasonic GH3

Panasonic LUMIX G VARIO HD 14-140mm / F4.0-5.8 ASPH. / MEGA O.I.S.Foto: Panasonic

Les også: TEST: Panasonic GH3

Finn best pris på Panasonic GH3 og Panasonic LUMIX G VARIO HD 14-140mm / F4.0-5.8 ASPH. / MEGA O.I.S..

Julekalendervinnerne trekkes hver hverdag og tilskrives i mail. Vinnerliste og fasit offentliggjøres også i en egen artikkel som oppdateres jevnlig. Konkurransereglene finner du her

PS!
I morgen er det tid for enda en godsak av et systemkamera!

Følg også med på adventskalendrene hos våre partnere:

annonse