Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 5

Den ene av dagens to premier. Den andre er helt lik.
5 Des 2010 00:00

Blir ikke bildene dine helt skarpe? Kan det være noe feil med kameraet eller objektivet? Mange nye speilreflekskameraer har mulighet for å finjustere fokusen, enten for ett objektiv dersom det er feil på objektivet eller for alle objektiver dersom det er feil på kameraet.

Dessverre er det vanskelig å måle nøyaktig hvor stor feilen er og deretter stille riktig justering i kameraet.

Nå finnes det en løsning på det. Den heter SpyderLensCal fra Datacolor og hjelper deg å måle og stille riktig. Tilfeldigvis har Profildata stilt opp med SpyderLensCal som dagens premie. To stykker til og med.

For å ha mulighet til å stikke av med en av premiene må du svare riktig på spørsmålene nedenfor.

Blant alle som svarer riktig, trekker vi ut to vinnere av SpyderLensCal.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Profildata, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 5. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I nå i helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også