Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 2

I dag kan du vinne mange flotte premier.

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Fotonettstedet vårt feirer andre adventsdag ved å gi vekk et actionkamera fra Sony. Sony AS30 Action Cam er en liten sak som kan ta opp høykvalitetsvideo, og tåle en skikkelig støyt. Dekselet rundt gjør den vanntett, og den har til og med innebygd trådløst nett for enklere deling av videoopptakene dine.

Foto: Sony

Amobil.no

I går delte Amobil.no ut en brettmobil, men i dag går de rett på sak med det vanntette nettbrettet Sony Xperia Tablet Z. Dette er et av de kraftigste nettbrettene på markedet, og fikk terningkast seks da Amobil testet det.

Gamer.no

På Gamer.no i dag har du sjansen til å vinne et spillhodesett kalt Tritton Pro True 5.1 headset. I motsetning til mange andre hodesett der ute kan du plugge inn denne til både konsoller og PC-en din, med full støtte for både lyd inn og ut. Klokkene er stappet fulle av høyttalere, og hodesettet kan levere ekte 5.1-lyd, uten noe virtualiseringstull.

Foto: Tritton

Hardware.no

Ny dag og nye muligheter. På Hardware.no kan du i dag vinne superruteren Asus RT-AC66U, som kan by på lynraske hastigheter i hjemmenettverket.

Ettersom det ikke er så mye mange maskiner som støtter den heftige AC-standarden ennå, får du også med den lynkjappe nettverkskort-pinnen USB-AC53. Denne kan du koble til PC-en, og kose deg med ekstreme overføringshastigheter.

I tillegg deler de ut ett 12-måneders Ekstra-abonnement.

Lykke til!

annonse