Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 13

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Shutterstock/Teknofil.no
13 Des 2013 00:01
annonse

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Du har sikkert mange bilder på PC-en din, og nå får du sjansen til å faktisk gjøre noe med dem. Akam.nos tredje adventspremie er et gavekort på 1000 kroner hos Japan Photo XXL, hvor du kan forstørre og skrive ut bildene dine på en rekke ulike materialer.

Amobil.no

Nokia har virkelig satt fokuset på mobiltelefoner med superkraftige kameraer, og i dag kan du vinne en Lumia 1020 i Amobil.nos julekalender. Dette beistet av en telefon har et kamera med hele 42 megapiksler, en stor og fin skjerm, og som alle andre Lumia-telefoner bruker den Microsofts Windows Phone-operativsystem.

Gamer.no

Dagens premie på Gamer.no er en spillpakke fra EA, i form av Sim City, Dead Space 3 og Need for Speed: Rivals. Skulle du vinne kan du velge plattformen du får spillene på selv.

Hardware.no

Dagens Hardware.no-julekalender er en skikkelig juvel for alle PC-entusiaster der ute. I dag kan du få klørne dine i topprosessoren Intel i74770K og et virkelig rått Intel-entusiast-hovedkort du neppe har sett maken til. Hvis du vil ha en heftig oppgradering til din stasjonære PC er dette virkelig noe for deg.

annonse

I tillegg deler Hardware.no ut et 12-måneders abonnement til Tek Ekstra.

Lykke til!

annonse

Les også