Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 21

Dagens premier.

21 Des 2010 00:00
annonse

I dag er det igjen Epson som stiller med premiene. Denne gangen er det to fotoskrivere i premie. Førstepremien er en Epson Stylus Photo PX720WD – en alt-i-ett-skriver med skanner og kopimulighet, beregnet på fotoentusiaster. Andrepremien er en Epson Stylus Photo P50 som er en ren fotoskriver.

Begge skriverne gir utskrifter som overgår fotolaboratoriets bilder, både i kvalitet og holdbarhet.

Svarer du riktig på spørsmålene nedenfor, er du med i trekningen av en av disse.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Epson, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 21. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I nå i helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

annonse

Vinnere de siste dagene:
17. desember: Mads H. Larsen vinner et Sony Nex-5 systemkamera
18. desember: Dagfinn Eikseth vinner en Canon Selphy CP800 sublimeringsskriver mens Connie Sperstad vant en Canon X Mark I mus.
19. desember: Christoffer Myhrvold vant et Benro GH-2 stativhode for lange teler, mens Cedric Lynne vant en Aurora Firefly 50cm softboks. Begge deler fra Fotovideo.
20. desember: Tommy Pedersen og Mats Jensen vant hver sin Photoshop Lightroom 3 fra Adobe.
Vi gratulerer alle vinnerne, og sender premiene i posten.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

Les også
Vant du?
annonse

Les også