Til hovedinnhold
Konkurranse

Vinn et MSI X99A Gaming Pro Carbon hovedkort

To spørsmål kan skille deg og en fin-fin PC-oppgradering.

Det er desember, det er førjulstid og i tradisjon tro også kalendertid for alle Tek.no-lesere. I år deler vi ut premier for nesten 200 000 kroner, med noe for enhver smak. Det kan med andre ord lønne seg å følge med på Tek-forsiden hver dag i desember for å se om sjansen til å vinne noe akkurat du ønsker deg dukker opp.

Bak dagens kalenderluke finner du et X99A Gaming Pro Carbon hovedkort fra MSI. MSI har gitt premien, som har en verdi på 3300 kroner.

MSI X99A Gaming Pro Carbon kommer som du kan se med LED-belysning (som du kan slå av!).

Dagens premie er for virkelige PC-entusiaster. Vinner du dette X99-hovedkortet er du nemlig *bare* et steg nærmere å realisere drømmen om et skikkelig proft oppsett med en seks-, åtte-, eller ti-kjernet Broadwell-E-prosessor i midten.

Om det skulle være slik at du vurderer en ekstra høytytende prosessor, gjerne for modellering eller videoredigering, bør dagens premie likefullt komme godt med – for slike oppsett er dyre.

Her får du i alle fall alt av tilkoblinger og porter du måtte ønske deg. MSIs hovedkort støtter opptil 128 gigabyte minne fordelt over åtte spor, med hastigheter på inntil 3466 MHz ved overklokking. PCIe-kontaktene støtter videre inntil tre grafikkort i x16-modus – Både SLI og CF. I tillegg har hovedkortet tilkobling for en M.2-SSD.

Den reversible USB 3.1 Gen2 med Type C-kontakt er fremtidens standard og støtter lynrask overføring av data. Ellers har du også fire USB 3.1 Gen1-porter og fire standard USB 2.0-porter tilgjengelig.

MSIs hovedkort har, som du ser, rikelig med LED-lys. Disse kontrolleres av Mystic Light-prgrammet deres, som lar deg velge og tilpasse lyset for flere ulike soner. Lyset kan pulsere, skifte farge og endre styrke der hele paletten på 16,8 millioner farger er tilgjengelig. Ettersom hovedkortet ellers har et trekk av karbonfiber gjør det seg nok også godt om du velger å deaktivere lysene.

*Merk at du trenger en prosessor som passer i LGA2011-v3-sokkelen for å utnytte dette hovedkortet. Prisene starter på omtrent 4500 kroner for de nye Broadwell-E-prosessorene.

Les vår test av Intel Core i7-6950X:
Ekstremprosessoren med en «Klin Kokos» prislapp »

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av lukene blir publisert på førstkommende mandag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Les også
Intel NUC Kit NUC6i7KYK: Når smått blir rått
Les også
MSI går til kamp mot overopphetende SSD-er
Les også
Dette er grafikkortene vi anbefaler for din lommebok
Les også
Intel Core i7-6950X: Vi har testet Intels nye ekstremprosessor med ti kjerner
annonse