Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 9

Lyst på et kamera, en skjerm, spill eller en GPS-klokke?

9 Des 2012 00:02

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er premiene på andre søndag i advent:

Akam.no

Hos Akam kan du vinne Ixus 240 HS, et lekkert like kamera som glir lett ned i de flestes lommer. Det kan tilby 16 megapiksler, 5x zoom og video i FullHD. Vekten er på temmelig beskjedne 145 gram, men det til tross har canon klart å gi kameraet både bildestabilisator og modul for trådløs overføring.

Canon Ixus 240 HS.Foto: Canon

Amobil.no

I dag kan du vinne en Polar RC3 GPS, som er Polars første treningsklokke med innebygget GPS. Den innebygde GPS-en gjør at denne klokken i stor grad erstatter treningsapper til mobilen, selv om den også kan fungere som et supplement.

Polar RC3 GPS.

Gamer.no

Til dagens luke har Gamer fått tak i tre PlayStation Vita-spillene Assassin’s Creed III: Liberation, PlayStation All-Stars Battle Royale, LittleBigPlanet og en måned gratis tilgang til PlayStation Plus.

Assassin's Creed III: Liberation.

Hardware.no

Bak Hardwares luke finner vi nok en dataskjerm. Vinneren får tilsendt Dell Ultrasharp U2713HM . Dette er en 27-tommers skjerm i Dells Ultrasharp-serie. Oppløsningen er på gode 2560 x 1440 piksler.

Dell Ultrasharp U2713HM.

Ha en fredfull og hvit søndag!

Les også
Disse PC-spillene er suverene julegaver
Les også
Ny speilrefleks til jul?
Les også
– Ingen ønsker seg en 3-pack med sokker
Les også
Her er de perfekte mobilene å gi til jul
Les også
Julegavetips til gameren
Les også
Legg et kamera under treet
annonse