Til hovedinnhold
Konkurranse

Ditt beste bilde!

E-P1 fotografert med E-P1

Lanseringen av Olympus E-P1 er noe av det mest spennende som har skjedd i år, på fotoutstyrsfronten, og da sniktittet på det ble vi svært raskt glade i det lille retrokameraet. I samarbeid med Olympus har vi derfor fått til en konkurranse hvor du kan vinne et E-P1 med to objektiver. Alt du trenger å gjøre er å sende oss...

Ditt beste bilde

Reglene er så enkle som mulig. Du bestemmer selv ting som størrelse, tidspunkt, teknikk, motiv, og så videre. Alt vi krever er at du sender oss det beste bildet du noensinne har tatt, at du selv er opphavspersonen, og at du gjør det før 1. august 2009. Bildet bør selvsagt være fotografisk i en eller annen forstand, men det er ikke et absolutt krav. Foruten innsendelsesfristen er det bare to krav som er absolutt, og det er at du må selv ha tatt bildet og at man kan kun delta med ett bilde, så velg med omhu!

Jens E. Haugen

Juryen begynner nå også å ta form. Foruten Akam-redaksjonen vil den bestå av den kjente fotografen Jens Haugen, og vi jobber i tillegg med å få med en til kjent fotograf på laget.

Så hvordan deltar man? Enkelt! Bare send ditt beste bilde til dittbestebilde@akam.no og sørg for å inkludere fullt navn og adresse!

Eksempelbilder tatt med E-P1 finner du i her, i Akams bildegalleri.

Vi har også fått et knippe trøstegevinster fra SanDisk, til utdeling til dem som ikke helt når opp i konkurransen. Til sammen fem deltagere vil motta minnekort fra SanDisk, som et plaster på såret og en oppmuntring til å forsøke igjen ved neste korsvei. Vi har ett Extreme III CF-kort på 16 GB, ett på 8 GB, og tre stykk vanlige SDHC-kort på 8 GB hver. Har du noen preferanser, er det fint om du oppgir det i mailen du deltar med.

annonse