Tek.no

Konkurranse

Vinn jubileumsjakke fra Canon

Denne helgen gir vi bort to vindtette Abacus-jakker.

Akam.no / istockphoto
20 Okt 2012 04:00

Canons EOS-system feiret i år sitt 25-års jubileum, og siden starten har det nå blitt solgt i overkant av 80 millioner objektiver i dette systemet. I den forbindelse har Canon Norge fått trykket opp noen fine jakker med jubileumslogo på ermet, og to av disse har Akam slått kloa i som premie i denne helgens konkurranse.

Les også: Canon lanserer EOS 6D

Foto: Abacus

Jakkene er av typen Belford Mens softshell og er produsert av Abacus. Jakkene er vind-og vanntette, og er fôret med et fleece-ligende stoff. Dessverre har vi dem kun i herreutgave, kun i svart og kun i størrelse L, men til gjengjeld vil vi denne gangen trekke TO vinnere!

Foto: Akam.no

Passer ikke jakken til deg selv, så har du kanskje en kjæreste, far, sønn eller annet familiemedlem som har dilla på foto og setter pris på en eksklusiv jubileumsjakke fra Canon? I så fall slipper du å tenke mer på akkurat den julegaven i år.

Les også: TEST: Canon EOS 5D Mark III - Legenden er tilbake

Alt du trenger å gjøre for å vinne en av disse, er å ha råflaks og svare riktig på spørsmålene nedenfor. Konkurransen åpner for deltagelse natt til lørdag, og stenger natt til mandag. Vinneren trekkes så snart som mulig deretter, og vil tilskrives på mail og annonseres i en egen artikkel.

Les også
Hvem vant Canons jubileumsjakker?
annonse

Les også