Tek.no

Konkurranse

Disse premiene kan du vinne i luke 23

Sjekk ut hva du kan vinne på lille julaften.

23 Des 2012 00:01

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Én heldig vinner stikker av med det speilløse systemkameraet Olympus E-PL5 i dag. Dette er et kamera i mFT-systemet, og dette er med klar margin det best utbygde systemet for speilløse systemkameraer med autofokus.

Amobil.no

I dag kan du bli med i trekningen om Huaweis toppmodell, Ascend P1. Dette er en knallgod underholdningsmobil, og en av de kraftigste og mest velutstyrte telefonene i sin prisklasse.

Gamer.no

På lille julaften stiller Bethesda opp med det kritikerroste snikespillet Dishonored og skytespillet Doom 3: BFG Edition til valgfrie plattformer. I tillegg får vinneren tøffe t-skjorter for begge spillene, Dishonored-tarrotkort og en stilig stålboks for Dishonored-spillet.

Hardware.no

Vinneren av dagens konkurranse får tilsendt et eksemplar av Lian Li PC-343. Dette er et skikkelig gjennomført kabinett, med svært mye plass for ulik maskinvare.

Lykke til!

Les også
5 ting du må huske når du handler julegaver på nett
Les også
Julegavetips til småbarn
Les også
Her er de rimelige julegavene
annonse