Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 9

9 Des 2010 00:00
annonse

Noen premier passer bedre som julepresanger enn andre, og de passer vi på å ha tidlig i måneden, sånn at du ikke har kjøpt alle presangene selv ennå.

I dag har vi slike premier, og for at du skal ha større sjanse til å vinne, er det i dag hele 10 premier. Premiene er gavekort hos Fotokalenderne.no, som du kan bruke til – ja, du gjettet riktig – fotokalendere.

Du kan velge mellom en rekke forskjellige formater og design, så det bør ikke være vanskelig å finne noe som passer. Det blir seende proft ut, samtidig som du selv kan velge bilder.

Ett av disse kan bli dine dersom du svarer riktig på spørsmålene nedenfor.

Blant alle som svarer riktig, trekker vi ut 10vinnere som får hvert gavekort på 500 kroner fra Fotokalendrene.no

annonse

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Japan Photo, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 9. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I nå i helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også