Tek.no

Konkurranse

Romjulskalender 26. desember

Erik Faarlund
26 Des 2007 00:00

I dag er premien igjen en skriver. Denne gangen er det en Selphy ES2 fra Canon Norge – en liten sak for stua eller hytta. Skriveren kan drives av batteri, og du kan dermed også ta den med på tur, og gi bilder til venner du møter underveis.

Dersom behovet ditt ikke er stort for store utskrifter, men du på en enkel måte ønsker å skrive ut bilder i 10x15, visittkort eller annet småformat, er dette en svært enkel sak å forholde seg til. Du kan skrive ut uten bruk av PC, og du kan hente bilder fra kamera, mobiltelefon og mange andre kilder.

Ønsker du å vinne denne skriveren, er det bare å svare riktig på spørsmålene nedenfor, så er du med i trekningen.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Canon Norge, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 26. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgedagene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

annonse

Les også