Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 5

Lyst på en bærbar høyttaler eller noen fete spill?

5 Des 2012 00:02

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

I dagens luke finner du flere kjekke småting som kan være greit å ha for de fleste fotografer. Et Transcend SDHC Class 10 UHS-1 16 GB minnekort er raskt nok til det meste.
I tillegg består dagens premie av et Gorillapod Micro 800 ministativ. Vinneren får også en Hähnel Uni Pal Plus universalllader.

Amobil.no

Vinneren av Amobil-konkurransen stikker av med en Libratone Zipp, en bærbar høyttaler som kan spille i opptil åtte timer på det oppladbare batteriet.

Gamer.no

I dag lokker Gamer-nissen med tre spill fra den franske utgiveren Focus Home Entertainment: Rollespillet Of Orcs and Men for Xbox 360, eventyrspillet The Testament of Sherlock Holmes for Xbox 360 og Diablo III-utfordreren Realms of Ancient War for PC.

Hardware.no

Bak Hardware-luken finner vi et sett med mus og spilltastatur fra Logitech. Vinneren får tilsendt musen G600 MMO og tastaturet G710+.

Tvi tvi!

Les også
Julegavetips til småbarn
annonse