Tek.no

Konkurranse Julekalender 2012 – luke 20

Vinn en spennende premie i luke 20

Sjekk hva som skjuler seg bak luken.

Jørgen Elton Nilsen
20 Des 2012 00:01

Tradisjon tro er Hardware.no's julekalender tilbake også i år. Hver eneste dag i adventstiden skal flotte premier deles ut til helige vinnere. I år er premiene større enn noen gang før – skjermkort, SSD-er, hovedkort, skjermer, kabinetter, TV-er, PC-er og mye mer skal loddes ut hver eneste dag. Med andre ord: Du gjør svært lurt i å titte innom hver dag frem til jul.

Dagens konkurranse

Alternativ radiator, 60 mm tykk i Nanoxia DS1.Foto: TechBay

Bak dagens kalenderluke finner vi en solid og spennende premie, levert av nettbutikken Techbay. Én heldig vinner stikker av gårde med kabinettet Nanoxia Deep Silence 1 Dark Black og en heftig vannkjølingsløsning, i form av TechBay SuperSilent 2x120-30. Vannkjølingen passer inn i kabinettet, og leveres med alle delene du trenger for å kjøle prosessoren din. Det inkluderer en stor radiator, pumpe, en god prosessorblokk og stillegående vifter.

Om vinneren ønsker kan radiatoren i settet byttes ut med en som er dobbelt så tykk, samt en massiv vanntank til montering i 5,25"-brønnen. Vanntanken heter EK-BAY DCP 2.2 Combo Reservoir Acetal CSQ.

Vi håper alle får en fin førjulstid og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel torsdag neste uke. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Følg også med på adventskalendrene hos våre partnere:

annonse

Les også