Tek.no

Konkurranse Julekalenderen 2014 – 7. desember

Vinn to av årets mest nyskapende dingser

Dagens premie er todelt, og begge deler kan du ha med på farten.

Shutterstock/Elena Schweitzer
7 Des 2014 00:01

Det er desember, det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. Siden vi har slått sammen fire av nettstedene våre til Tek.no har vi også fått en riktig så fin haug med premier som skal ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

Vi har allerede kommet til luke nummer sju, og denne gangen er det LG som står for premien. Bak dagens luke finner vi mobiltelefonen G3 og smartklokken G Watch R.

Heftig toppmodell med mange nyheter

LGs G3 er en av årets beste mobiltelefoner, og var først ut med flere nyheter. Dette skrev vi om den da vi testet den i slutten av juni:

«Telefonens største skrytepunkt er muligens skjermen. Den er 5,5 tommer stor og er voldsomt høyoppløst, med sine 2560 x 1440 piksler. Hvor lett det er å se alle pikslene strides både de lærde og resten av oss om, men at G3 har en av de beste skjermene vi har sett i en mobiltelefon. Den er knivskarp, har god fargegjengivelse og er forholdsvis lyssterk.»

LGs G Watch R er den første smartklokken med rund skjerm på det norske markedet. Den kjører Googles Android Wear-plattform og koster rundt 2500 kroner.

Premien er levert av LG og har en verdi på omlag 6000 kroner.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransen blir offentliggjort i en egen artikkel på mandag 8. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Få også med deg julekalenderen på Gamer.no

annonse