KonkurranseJulekalenderen 2014 – 18. desember

Vinn to av årets mest nyskapende mobildingser

Den ene kan du ha på armen, og den andre har bøyd skjerm.

Det er desember, det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. Siden vi har slått sammen fire av nettstedene våre til Tek.no har vi også fått en riktig så fin haug med premier som skal ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

Vi har kommet til luke nummer 18, og det er duket for en av årets mest spennende premier. Vi har klart å grafse til oss ett av de tidligste salgseksemplarene av Samsungs nye Galaxy Note Edge, samt et eksemplar av mobilklokken Samsung Gear S.

Samsung Galaxy Note Edge.

Buet skjerm på en ny måte

Telefonen er den første vi har sett som forsøker å gi reell nytteverdi gjennom en utradisjonelt utformet skjerm. Skjermen har nemlig en bøy hele veien ned langs høyre side av telefonen, der informasjon du trenger rask tilgang på kan presenteres.

Vårt første møte med Galaxy Note Edge var under lanseringen på årets IFA-messe i Berlin. Her er et utdrag fra sniktitten:

Samsung Gear S.

«Det spesielle er måten den buede skjermen brukes på. Her legges nemlig en rekke muligheter for kjapp informasjon om hva som foregår på telefonen. Spesielt sammen med et deksel virker dette som en fornuftig løsning, der du slipper å aktivere hele telefonen for å få mer konkret informasjon enn det den vante varsellampen kan by på.

Galaxy Note Edge deler design med Galaxy Note 4, men på grunn av den buede skjermen blir den altså assymetrisk, og får et litt spesielt utseende sammenliknet med andre telefoner.»

I vår test av Samsung Gear S konkluderte vi med at klokken ikke er en revolusjon i seg selv, men at den veldig fort kan være begynnelsen på en.

Premiens samlede verdi er på rundt 11 000 kroner, og produktene leveres av Samsung.

annonse