Til hovedinnhold
Konkurranse

Konkurransehøst del 4

I denne ukens konkurranse kan du vinne den heftigste Android-telefonen som er i salg, Samsung Galaxy S. I tillegg skal vi dele ut en Samsung Wave og en Samsung Galaxy 3.

Sammen med telefonene kommer minnekort fra Sandisk. Til Galaxy S kommer et Micro-SDHC-kort på 16 GB, og til de to andre kommer kort på 8 GB.

Denne uken er oppgaven en smule kryptisk. Vi vil nemlig at dere skal spille Tetris-spillet vårt. Dette er ikke et spill som vi vanligvis reklamerer for, og vi ønsker heller ikke å gjøre det så lett at vi linker direkte til det.

Det blir altså opp til dere å finne det. Spillet befinner i en seksjon av sidene våre som blir hyppig linket til.

Ikke bare må du finne spillet, men du må altså legge igjen et visittkort i topplisten, og du må sende inn et skjermskudd fra datamaskinen din mens du får poengsummen. De tre høyeste poengsummene etter en uke vinner. Hver deltaker kan kun vinne én gang.

Samsung Galaxy S og Wave er begge testvinnere, mens Galaxy 3 er et forholdsvis uskrevet blad i testsammenheng, og vi har ennå ikke fått testet denne.

Lykke til!

NB! Skjermskuddene sendes inn til vår tipsadresse. Mange har kommentert at det er mulig å jukse seg til høyere poengsum ved innsending. Vi har flere måter å finne ut hvem som faktisk har vunnet konkurransen, og vi lar den derfor fortsette som planlagt.

Vinnerne fra de andre konkurransene

annonse