Tek.no

Konkurranse

Vi fant en vinner!

Generelle sider
13 Des 2007 20:00

I slutten av november dro vi i gang en konkurranse hvor du fikk muligheten til å gi vekk en Samsung F210 mobiltelefon til noen du syns fortjener en slik til jul.

Responsen var overveldende, og vi fikk flere hundre begrunnelser. Oppgaven med å plukke ut den som fortjener telefonen aller mest var vanskelig, og ikke minst krevende.

Vi fikk inn nærmere 30 begrunnelser som vi syns utmerket seg spesielt, og etter mye diskusjon i redaksjonen har vi kommet frem til en vinner vi syns fortjener en splitter ny F210.

Ny mobil til mor

Christian Tran mener at hans mor, Hoa Thi Pham, fortjener å vinne telefonen. Familien kom til Norge som båtflyktninger fra Vietnam i 1979.

Christian skrev at moren siden den gangen har vært flink til å oppdra barna til "ordentlige folk", og har vært opptatt med å integrere seg i det norske samfunnet. Hoa Thi har jobbet i 20 år på Nidar sjokoladefabrikk, og er ifølge sønnen en av de få vietnamesiske damene her i Norge som sier "æ veit itj sjø!"

Christian forteller oss at Hoa Thi ikke bare er en god mor, men også har måttet leve med resirkulerte telefoner siden hun fikk sin første. Christians far jobber i Trondheims Avfallsanlegg, og er glad i å fikse ting folk har kastet. Selv om Hoa Thi Pham har vært fornøyd med disse telefonene, syns Christian og vi at det er på tide at hun får seg en ny telefon.

- Jeg er litt rørt. Jeg syns det er så hyggelig at det finnes slike konkurranser som dette. Hun kommer nok til å sette veldig stor pris på å få en ny mobiltelefon, spesielt når hun får vite om bakgrunnen for dette, sier Christian.

Vi gratulerer Hoa Thi Pham med en helt ny mobiltelefon til jul!

Premien er levert av Samsung, og har en verdi på omtrent 2500 kroner.

Les også
Sjekk om du har vunnet
annonse

Les også