Tek.no

Konkurranse

Romjulskalender 31. desember

31 Des 2007 00:00

Blant en lang rekke premier vi har fått fra

Adobe

, finner vi også den siste i årets julekalender. Som del av sitt omfattende gavedryss denne jula, har de i dag gitt

Photoshop CS3

. Dette er en premie med en verdi på over 8000 kroner, så her har du en siste mulighet til å vinne en virkelig flott premie.

Photoshop er proffenes og fotografenes verktøy for bilderedigering. Det har blitt en slags industristandard, og har få eller ingen konkurrenter. Funksjonaliteten og bruksmulighetene er så enorme, at bare fantasien setter grenser. Stadig finner noen nye måter å gjøre ting på, som ikke engang utviklerne hadde tenkt på.

Hvis du er interessert i bildebehandling er dette pakken å bruke. Den koster en del, men i dag kan du altså få en gratis. Lykke til.

Svar på spørsmålene nedenfor, så skal vi gjøre vårt beste for at premien skal bli din.

Du kan bare delta en gang, og ansatte i Hardware Online AS eller Adobe Norge, eller deres nærmeste familie, kan ikke være med i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 31. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hvis du lurer på hvilke andre premier som har vært i julekalenderen, så finner du oversikt over premiepotten her.

annonse