Webshoptesten 2. kvartal 2005

Har du fremdeles igjen noen slanter av feriepengene dine? For å få mest mulig ut av pengene anbefaler vi at du leser videre. Vi har nok en gang kåret de billigste nettbutikkene.

Netthandelen øker

Nettbutikken Komplett.no melder om å ha passert kunde nummer én million. Samtidig viser en undersøkelse at nesten to av tre nordmenn har handlet på nettet.

Utvider med showroom

Nettbutikken Netshop har bestemt seg for å utvide virksomheten. Snart åpnes "showroom" med hentelager i hovedstaden.

Stretto overtar Megabyte.as

Stretto har nå kjøpt opp nettbutikken Megabyte.as. Kjøpet skal være en del av Strettos vekststrategi og gir selskapet en bedre posisjon i forbrukermarkedet.

Webshoptesten 1. kvartal 2005

Å finne ut hvilken norsk webshop som er den billigste er ikke lett i dagens webshopjungel. Vår kvartalsvise pristest av webshopene gir deg en pekepinn.

PS Data oppretter datafond

Nettbutikken PS Data etablerer nå sitt eget datafond der ulike grupperinger kan søke om støtte i form av forskjellige dataprodukter.

Snart slutt på "sonefri" netthandel?

For mange er det blitt naturlig å handle fritt over Internett, uten nødvendigvis å tenke så mye på hvor man kjøper fra. En trend igangsatt av flere produsenter truer nå denne friheten.

Billigste webshop 2004

Lurer du på hvilken webshop som har de laveste prisene? Vi har slått sammen resultatene fra de kvartalsvise webshoptestene fra fjoråret, og regnet ut hvilken webshop som var Norges billigste i 2004.

Webshoptesten 4. kvartal 2004

Det nærmer seg slutten på året, og årets siste kvartalsvise webshoptest er nå klar. Finn ut hvor sjansene er store for å gjøre en god januarhandel!

Webshoptesten 3. kvartal 2004

Den tredje kvartalsvise webshoptesten for 2004 er klar. Vi har nok en gang funnet ut hvilke webshoper som byr på de mest attraktive prisene, i god tid før årets julehandel setter inn.

The24: Norsk musikkbutikk på nett

Det har nå dukket opp to nye norske musikkbutikker som tilbyr nedlasting av musikk. Den ene av dem, The24, "prøves ut" i Norge og konseptet skal etter hvert spres over hele Europa.

go-l.com stenger dørene

Den mye omtalte og utskjelte nettbutikken go-l.com legger nå ned sin virksomhet. Grunnen skal være sviktende økonomi.

Webshoptesten 2. kvartal 2004

Resultatene fra webshoptesten for 2. kvartal 2004 er nå klare. Hvilken nettbutikk kommer best ut denne gangen? Vi gir deg en pekepinn på hvor sommerens datainnkjøp blir billigst!

Lefdal får smekk for prisgaranti

Det er ikke lov å si "150% prisgaranti" og "alltid billigst" om produkter som bare føres av en selv. Dette ifølge Markedsrådet, som forbyr Lefdal å bruke generelle prisgarantier uten dokumentasjon.

Til toppen