Hjelp og info til bruktmarkedetVelkommen til bruktmarkedet for Tek.no!

Hos oss er det lett å legge ut en annonse, og annonsen din vil være tilgjengelig for alle lesere av Tek-nettverket. Alt du må gjøre er å verifisere kontoen din med ditt telefonnummer. Dette gjøres via SMS og koster 5kr. Ved at alle kontoene er knyttet til et aktivt telefonnummer, vil det øke tryggheten på tjenesten.

Annonsen din vil være synlig i livefeed på forsiden til Tek.no ved publisering og selvfølgelig på bruktmarkedets forside.
Tips for en annonse

- En god og tydelig tittel for god oppmerksomhet.
- Informativ tekst som beskriver varen og tilstanden den er i.
(Hvor og når har du kjøpt varen? Hvor lenge er den brukt, og hvorfor vil du selge den?)
- Minst ett bilde du har tatt selv, anbefalt med 3-4.
- Oppgi alle og riktige kontaktopplysninger i din profil.

Når annonsen er ferdigskrevet og lagret, må den publiseres før den blir aktiv.
Etter varen er solgt, må annonsen trekkes tilbake.
Redigering av annonse

For å redigere en annonse, må den først trekkes tilbake. Etter den er trukket tilbake, kan du velge å redigere den slik du ønsker, også publisere den på ny.
Følg retningslinjene

Retningslinjene er laget for å holde et ryddig og brukervennlig bruktmarked. I tillegg har de som formål å beskytte deg mot svindel-forsøk, som dessverre forekommer fra tid til annen.
Inngå avtale om kjøp med kjøpekontrakt

Ved å skrive en kjøpekontrakt er du langt bedre sikret mot svindel og at handelen vil foregå som avtalt. Selv ved små beløp anbefaler vi derfor alle å benytte seg av dette.

Vi anbefaler på det sterkeste å bruke postoppkrav eller personlig oppmøte for å gjøre handelen. Det er frarådet å overføre penger fra en konto til en annen for å gjøre en handel, spesielt hvis du ikke har en kjøpekontrakt.
Svindel

Sørg for at du har fullt navn, adresse og telefonnummer til den du handler med, før du inngår en handel. Hvis du blir utsatt for svindel, er det viktig at det blir politianmeldt.
Har du tilbakemeldinger, ideer eller forespørsler?

Del de med oss i den offisielle endringsloggen for bruktmarkedet.
Alt annet kan du rapportere i rapporttråden, og vi vil hjelpe deg så snart vi kan.

Til toppen