Test

Zyxel NSA-220

De senere årene har mange innsett at det lønner seg å ta sikkerhetskopi av dataene man besitter. De fleste går til anskaffelse av en USB-harddisk eller USB-minne og lagrer viktige dokumenter på disse. Men hva om du behøver kontinuerlig tilgang til disse viktige filene?

NAS, som står for Network Attached Storage, er som en avansert USB-harddisk og har ofte mange flere funksjoner. Men den primære funksjonen er likevel å lagre viktige data sentralt.

Som mange andre produsenter er Zyxel nokså ny på NAS-markedet. I skrivende stund har de kun to enheter på markedet. Modellen vi skal se nærmere på i dag heter NSA-220, som er rettet først og fremst mot hjemmemarkedet. Ser vi på det øvrige sortimentet, finner vi blant annet NSA-2400, som støtter RAID5 og som er rettet mot bedriftsmarkedet.

NSA-200 har to harddiskplasser. På papiret ser den ut som en veldig trivelig enhet for å sikre data i hjemmet. Enheten kommer i trendy hvitt og tilbyr blant annet støtte for RAID1 og gigabit-nettverk. Interessert? Les videre!

Testen er skrevet av Herman Ulltin fra Sweclockers.com. Som et ledd i et redaksjonelt samarbeid er den oversatt og tilrettelagt for Hardware.no.

ZyXEL NSA-220 (91-016-006001B)   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen