GUIDE: Zyxel DMA-1000 - Enkel medielink for TV nummer to
Guide

Zyxel DMA-1000 - Enkel medielink for TV nummer to

Med et slikt design kan den altså ikke brukes alene, men få tilgang til dataene fra en annen enhet i hjemmenettverket. Dette produktet har imidlertid en USB 2.0-kontakt der det er mulig å koble til lokal lagring, men en slik harddisk som er koblet opp på denne måten må altså fylles opp med mediefiler før den gjør nytten i et slikt oppsett.

Her finner du de andre artiklene i guiden:
Stor guide til mediesentre
Fujitsu-Siemens Scaleo EVi 2565
Apple TV
Microsoft Xbox 360
Sony Playstation 3
Qnap TS-409
Zyxel DMA-1000
Digital samarbeid i stua

Mot TV og stereoanlegg har produktet de tilkoblingene som vi trenger. Både digital og analog overføring er mulig, med HDMI digital audio/video, S-video analog video, S/PDIF digital coax for lyd og til slutt vanlig stereo analog lydkobling på enheten. Det er verd å legge merke til at selv om produktet har HDMI-tilkobling, så støtter ikke denne medielinken høyere oppløsning enn 1080i. Det vil si at dersom du har en TV som er merket med «Full HD 1080», så vil ikke dette produktet klare å utnytte TV-ens muligheter til fulle.

Jobber sammen
I tillegg til USB-porten vi har nevnt, så har DMA-1000 også en 10/100 kablet Ethernet for tilknytning til hjemmenettverket. Gjennom denne koblingen vil enheten klare å finne alle mediesentertjenester som finnes i hjemmenettet, fordi DMA-1000 er DLNA-sertifisert. Det betyr at produktet er testet for å kunne jobbe sammen med andre multimedieprodukter fra andre fabrikanter.

På formatsiden er dette produktet godt bestykket. Det klarer å håndtere videoformatene MPEG1/2/4, DivX, Xvid, AVI og WMV. Lydformatene den støtter er MP3, WMA, LPCM, Wav og AAC. I tillegg klarer medielinken å vise fram alle de mest utbredte stillbildeformatene. Alt i alt gjør dette at produktet vil klare å håndtere de aller fleste medieformatene som vi kan finne på å komme over.

Dette produktet passer kanskje best som en sekundær mediespiller. Dersom man har et komplett mediesenter under den store TV-en i stua, kan et produkt som Zyxel DMA-1000 godt gjøre jobben med å spille av tegnefilmene på den lille TV-en på barnerommet.

Produktnavn: Zyxel DMA-1000
Pluss: Billig, støtter mange formater.
Minus: Maks 1080i HD-TV, ingen intern lagring.
Pris: 628 kroner
Internett: www.zyxel.no

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen