Zunemobilen får ny runde på ryktekarusellen

Zunemobilen får ny runde på ryktekarusellen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det er mulig noen brenner etter å være de første som ”oppdager” at det er en Zunemobil på trappene, for uansett hvor mange ganger microsoft tilbakeviser at det finnes slike planer, så dukker det til stadighet opp ryktemakere som hevder å vite bedre.

Dagens rykte fant vi på Afterdawn.com, der signaturen Andre ”DVDBack23” Yoskowits skriver at Microsoft har røpet sine planer ved å søke etter en ingeniør til sin Windows Mobile Phone Entertainment-gruppe.

Stillingsannonse
I annonsen heter det blant annet at ansvarsområdet for den nytilsatte vil inkludere utvikling av funksjoner som vil gi Windows Mobile brukere glede og moro. Alt fra Zune Mobile-opplevelse til ”killerapplikasjoner” for fotografering og deling, samt spill, om vi skal tro Afterdawn.com.

Vi tviler ikke på at Microsoft ansetter programingeniører som kan jobbe med utvikling av Zune-funksjoner på Windows Mobile. Noe annet hade egentlig vært mer oppsiktsvekkende. Men at det skulle bety at Micosoft kommer med en Zune-mobil tviler vi sterkt på. Ryktene om en Zune-mobil har versert i tre år, og like lenge har Microsoft tilbakevist ryktene.

Zune i WinMo 7.0
Microsoft skal utvikle Windows Mobile 7.0 i konkurranse med Android, Iphone og Symbian. Men så langt har Microsoft nok med å levere operativsystemet, så får andre ta seg av apparatene som skal bruke dem. Slik tror vi det vil fortsette å være i overskuelig fremtid.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen