Zune til Windows Mobile

Det har lenge gått rykter om at Microsoft skal lage sin egen telefon basert på MP3-spilleren Zune. Da Ballmer var i Norge denne uken, fikk vi spurt ham om sannsynligheten for at selskapet gir ut sin egen telefon.

- Jeg tror ikke vi kommer til å se noen egen Zune-mobil, ganske enkelt fordi markedet er så fragmentert. Se for eksempel på Nokia, de er størst i verden, og har likevel bare en markedsandel på 30 prosent. Og hva har Apple? Fem prosent? Ikke for det, det er sikkert god butikk for Apple, sa Ballmer til Mobilen.no den gang.

Nå ser det ut til at Microsoft går en litt annen vei for å bruke Zune i sin mobilsatsning. I et intervju med CIO Magazine sier Ballmer at Zune-programvaren blir til å dukke opp i Windows Mobile.

Nøyaktig når programvaren vil bli å finne på Windows Mobile-håndsett er foreløpig ikke klart. Vi i Mobilen har testet Zune, og programvaren som følger med spilleren er svært bra, både på brukervennlighet og låtutvalg, men selve butikkfunksjonen er foreløpig ikke tilgjengelig her i Norge.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen