Zune til Norge?

I forbindelse med lanseringen av sitt nye operativsystem for mobiltelefoner, Windows Phone 7 Series, kan det se ut som om også musikktjenesten Zune blir internasjonal.

Mye av brukergrensesnittet i det nye OS-et er basert på Zune, og Casey McGee, markedsansvarlig i Microsoft, sier til Zdnet at musikk- og videotjenesten ”blir tilgjengelig i alle land som selger Windows 7-telefoner”. Nå er det for øyeblikket ikke helt klart hvilke land dette blir, men vi regner da sterkt med å se telefoner med operativsystemet her på berget etter hvert.

Ole Tom Seierstad i Microsoft Norge bekrefter overfor Mobilen.no at tjenesten kommer i alle land som får Windows 7, men når og hvilke land det gjelder vil han ikke kommentere.

- Mer informasjon kommer under utviklerkonferansen Mix som går av stabelen i Las Vegas 15. til 16. mars, sier Seierstad.

Dermed er det store sjanser for at vi får se Microsoft Zune i Norge også, men spørsmålet er om det kun er selve tjenesten som lanseres, eller om spilleren Zune HD også kommer krypende over grensen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen