Zune til Europa

Zune til Europa

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Selv om det har vært en del negativ medieomtale av Zune, hevder Microsoft at de er fornøyd med lanseringen og de første salgstallene. På en konferanse om nettmusikk i Frankrike har markedssjef Jason Reindorp nå antydet tid for Europa-lansering.

Årets julegave?

Microsoft har vært klare på at vi neppe vil se Zune her i Europa med det første. 2008 har fram til nå vært oppgitt som tidligste lanseringstid, men nå har Microsoft ombestemt seg.

Ifølge Reuters er Microsoft så fornøyd med salget at de planlegger en lansering for Zune i Europa i løpet av 2007.

-Industrien beveger seg i en julesyklus, og vår neste lansering vil nok derfor bli rundt neste jul, sier Reindorp ifølge Engadget.

Langsiktig plan
I USA skal Zune nå ha markedsandeler på 10,2 prosent blant harddiskspillerne med 30 GB, og Microsoft tror de vil ha solgt én million spillere innen juli i år.

Zune utgjør foreløpig ingen voldsom trussel for Apples iPod, men ifølge Reindorp har Microsoft en tre års plan for å markere seg tydelig.

Selv om mange ler av Microsofts innrykk i MP3-verdenen, mener Engadget at man bør huske på at mange hadde liten tro på at Microsoft skulle lykkes blant spillkonsollene. I dag er Xboxen en svært populær kandidat.

Her kan du se hvordan Zune har gjort det i tester.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen