Zune står på Europas dørstokk

Zune har nå ti prosent av markedet for multimediaspillere på 30 GB.

Zune har nå ti prosent av markedet for
multimediaspillere på 30 GB.

Zune ble i september lansert med brask og bram. Men den nye "iPod-killeren" kom aldri til Europa. Men nå har Microsofts pipe fått en annen tone, hvis vi skal tro Reuters.

- Vi er fornøyde med Zune-salget i USA så langt, og mediespilleren kan nå til Europa, sier Jason Reindorp, markedsdirektør i Microsoft, til Reuters.

Reindorp fortalte også at det er planlagt en stor undersøkelse for å se hvordan Zune kan tilpasses det europeiske markedet.

Microsoft har ennå ikke følt seg klare til å komme med en offisiell lanseringsdato, men ifølge Reuters mente Reindorp at det sannsynligvis ville skje før slutten av året.

Storlansering til jul?
Men Europa-lanseringen er ikke det eneste Microsoft kunne avsløre i Cannes. Reindorp mener at det i dagens marked lanseres flest nyskapende produkter rundt jul hvert år, og at Microsofts produkter ikke er noen unntak.

- Vår neste runde med lanseringer vil sannsynligvis være i forkant av jul i år, avslører Reindorp til Reuters.

Ikke noen iPod-killer
- Vi prøver ikke simpelten å ta igjen Apple. Vi har en treårlig plan på å først og fremst komme inn på radaren, sier Reindorp. Videre innrømmer markedsdirektøren at Microsoft ikke kunne hatt en konkurrent med bedre fotfeste i markedet enn Apple.

(Kilder: IT-Avisen, Washington Post, Reuters)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen