Zune i neste Windows Mobile?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det har tidligere gått rykter om en egen Zune-mobil fra Microsoft. Ryktene har imidlertid blitt blankt avvist av selskapet, og det er også vanskelig å se for seg at Microsoft vil lage en konkurrent til alle produsentene som kjøper operativsystem fra selskapet til sine mobiler, som for eksempel HTC og Samsung. 

Zune-plattform i stedet?

Nå går ryktene går ut på at det er en egen Zune-plattform som er under utvikling, etter at Paul Thurrott, teknologireporter og ansvarlig nyhetsredaktør for Windows IT Pro Magazine, skrev at det nå ser ut som at vi ikke snakker om en egen mobil men en service-plattform. Dette forventer han å se i Windows Mobile 7, som trolig blir den neste versjonen av Windows Mobile.

Tidligere har også Steve Ballmer uttalt at de vil lansere en slik programvare til CIO Magazine i fremtiden, uten å spesifisere om det er i Windows Mobile 7 den vil dukke opp.

Hvis ryktene stemmer kan Microsoft åpne for at Windows-mobiler i høyere grad kan konkurrere i mot Apples Itunes og Nokias Ovi-plattform. En slik plattform åpner for musikkjøping rett fra mobilen, så vel som programmer til smarttelefoner. 

(Kilder: Engadget, I4U)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen