Zune 2 kommer før jul

Microsoft har fremdeles ikke kommet med en mp3-spiller som kan konkurrere med mindre og lettere spillere på markedet. Det har imidlertid lenge blitt snakket i gangene om en slanket versjon av Zune, som solgte i over én million eksemplarer de første seks månedene.

I forrige uke fikk ryktene nytt liv, og denne gangen var det lanseringstidspunktet som var temaet. Microsofts minispiller skulle lanseres før jul. Det ser nå ut til at disse ryktene er mer enn bare snakk.

Nettstedet Whizbyte hevder nemlig å ha fått bekreftet fra offentlig Microsoft-hold at neste generasjons Zune straks er klar til lansering. I følge den ikke navngitte kilden vil Zune-familien få et nytt medlem når det nærmer seg juletider.

Det antas at den kommende Zune-spilleren, i likhet med forgjengeren sin, vil ha støtte for WiFi og video. Harddisken skal være droppet til fordel for flash-minne, noe som både er raskere, krever mindre strøm og trenger mindre plass.

Ellers er Microsoft svært sparsomme med informasjon om kommende lanseringer, så detaljene rundt neste Zune lar dessverre vente på seg.

(Kilder: Whizbyte, Techrepublic)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen