zalternator_main (Foto: Microsoft / Zuneboards)

Zune + iTunes = Sant

Apples iPod og Microsofts Zune deler mange likheter. Men én av dem er nok mer forhatt enn de fleste, nemlig at spillerne er lukket og dermed er bundet til henholdsvis iTunes og Zunes egen programvare.

Men Zunes dager som lukket plattform er kanskje talte. For det nylanserte programmet "zAlternator" gjør det nemlig mulig å bruke hvilket som helst musikkprogram opp mot din Zune-spiller. Om du skulle lure, nei, det er verken forferdelig vanskelig eller krever unormalt gode programmeringsferdigheter. Alt du trenger er et alternativt musikkprogram på maskinen din, så sørger zAlternator for at du kun er et tastetrykk unna frihet for Zune-spilleren din.

Eksempler på programmer du kan bruke er iTunes, MediaMonkey og WinAmp, som allerede er godt representert rundt omkring på norske datamaskiner.

Lastes ned gratis

Dersom du skulle være interessert finner du programmet pluss en rask veiledning på nettstedet Zuneboards. Her finner du også kommentarer fra brukere som har prøvd ut programmet, slik at du kan helgardere deg mot eventuelle feiltrinn du av en eller annen grunn skulle kunne begå.

(Kilder: Zuneboards, ITavisen)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen