ZTE lanserer ny og kraftig brettmobil
(Bilde: ZTE)

ZTE lanserer ny og kraftig brettmobil

Får kraftig Snapdragon 801-brikke og diger skjerm.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

ZTE har lansert en ny toppmodell, Nubia X6. Med en 6,44-tommers skjerm er telefonen omtrent like stor som Sony Xperia Z Ultra – altså godt innenfør det vi kan kalle en brettmobil, eller «phablet».

Nubia X6 ble lansert på en pressekonferanse i Beijing, men selv om den i første omgang vil selges i Kina kommer ZTE antagelig til å lansere telefonen også i andre land senere, ifølge PC World.  

Foto: ZTE

Kraftig prosessor

Telefonen får en Snapdragon 801-systembrikke med firekjerners Krait 400-prosessor på 2,3 GHz. Det vil også være en variant på 2,5 GHz, ifølge GSM Arena. Begge vil ha 3 GB arbeidsminne (RAM). Dermed har ZTE Nubia X6 hakket hvassere maskinvare enn Sony Xperia Z Ultra, som leveres med en Snapdragon 800-brikke og 2 GB arbeidsminne.

Telefonen er bygget i aluminium, og den kommer med Android 4.3 med ZTEs Nubia 2.0-brukergrensesnitt. Batteriet skal være på hele 4 250 mAh, mot 3 050 mAh på Xperia Z Ultra.

Litt spesielt er det at både frontkameraet og hovedkameraet har en oppløsning på 13 megapiksler. Dermed bør det være mulig å ta skikkelige «selfies» også med denne mobilen.

Les også vår test av Sony Xperia Z Ultra »

(Kilder: GSM ArenaPC World)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen