Zoom Urørt starter nå

Det er klart for det som skal bli Zoom Urørt 2007. I de fleste byene starter Zoom i midten av oktober, men allerede i morgen starter de første Zoom Urørt-konsertene i Trondheim. Der er Josephine, Anne Lene Hägglund og Ghost Dog valgt ut til å spille.

Løpende oppdateringer

Frem mot finalen i november skal mange usignerte band og artister spille på lokale scener rundt i landet. I hver by er det en jury som velger ut hvem som skal gå videre. Vinnerne av finalen i Oslo får dra på turné i regi av Norgesnettet.

Hvem som skal spille i Tromsø, Bodø, Bergen, Stavanger og Oslo er enda ikke offentliggjort. Det vil bli klart etterhvert som bandene er valgt ut.

Hjulpet mange

Listen over band som tidligere har markert seg gjennom Zoom Urørt er lang; Furia, Silver, Surferosa, Ricochets, Madrugada, Bigbang, Ai Phoenix, Caillac, Jaga Jazzist, John Doe og The Beautiful People. De gjennomførte alle Zoom og fikk platekontrakt etterpå. Rumble in Rhodos og Purified in Blood er også eksempler på band som har fått stor oppmerksomhet gjennom Zoom Urørt-turnering. Zoom 2007 blir den åttende i rekken.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen