Zoom og vidvinkel fra Panasonic

Zoom og vidvinkel fra Panasonic

Blant Panasonics vårnyheter er zoomkameraene Lumix DMC-LZ6 og DMC-LZ7. Begge har 6 x optisk zoom, 7.2 megapiksler og bildestabilisator.

Forskjellen mellom de to er at LZ6 bare har 2 tommers skjerm mot 2,5 tommers LCD på LZ7. Prisen vil nok derfor bli noe høyere for LZ7.

Rimelige modeller

Tre enkle kameraer i LZ-serien vil også dukke opp i butikkene snart. Den rimeligste er DMC-LS60, som kommer med 6megapiksler og 2 tommers LCD-skjerm.

Deretter kommer DMC-LS70, med 7.2 magapiksler og 2 tommers skjerm. Til sist LS75 som også har 7.2 magapiksler, men den har 2,5 tommers skjerm. Alle modellene har optisk bildestabilisator og 3 x optisk zoom.

Modellene Lumix FX10 og FX12 er også rimelige, men med fokus på slankt design. Disse har begge 2,5 tommers skjerm, optisk bildestabilisator og 3x optisk zoom.

Prisene er foreløpig ikke kjent, men den billigste vil bli FX10 med sine 6 megapiksler. FX12 har 7.2 megapiksler.

Zoom og vidvinkel

Med Panasonic Lumix DMC-FX30 får du 28 mm vidvinkelzoom i et kompakt format. Den optiske zoomen er 3,6 x og kameraets oppløsning er 7 megapiksler. Ellers får du her en 2,5 tommer LCD som skal ha spesielt god betraktningsvinkel.

Panasonic satser også på hele tre nye megazoom-modeller. DMC-FZ8 er etterfølgeren til FZ7. Nykomlingen byr på 7 megapikslers oppløsning, 12 x optisk zoom og bildestabilisator. Den 2.5 tommer store skjermen skal ha høyere oppløsning og serieopptakene skal være raskere enn på forgjengeren.

Det kommer også hele to etterfølgere til Lumix TZ1. Modellene TZ2 og TZ3 kommer med en kompakt 10x vidvinkelzoom på 28 til 280 mm. Kameraene er enda mindre enn forgjengeren og har bildestabilisator og serieopptak med 3 bilder i sekundet.

TZ2 kommer med 6 magaiksler og 2,5 tommers LCD, mens TZ3 har 7.2 megapiksler og 3 tommers skjerm.

Her kan du lese mer om vårens nye produkter:

Årets fotonyheter

Budsjett og helproft fra Canon
Syv nye Coolpix fra Nikon
Olympus med zoom og makro
Zoom og vidvinkel fra Panasonic
Samsung med originale funksjoner
Høy ISO med Pentax
Fire rimelige fra Sony
Tre slanke fra Casio
Nye kompakter fra Kodak
Fujifilm med SD-minne

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen