Zoom jevnt med Canon-speilrefleks

Zoom jevnt med Canon-speilrefleks

HandiViz gir Canon-speilreflekser motorzoom på videoopptak.

I mylderet av kameratilbehør finner man både ting som er unyttige og ting som er nyttige. Om du bruker ditt Canon speilrefleks til videofilming vil VizTools' nye produkt HandiZoom absolutt havne i den siste kategorien.

Dette produktet festes til kameraet og gir det et grep man kjenner fra videokameraene. I tillegg til få fungere som et ekstra grep gjør det også kameraet til et godt verktøy for reportasjefilming. Gjennom å plassere alle de grunnleggende funksjonene på selve grepet gir man videografene bedre ergonomi og større kreative muligheter.

HandiZoom virker ved at man kobler grepet på kameraet med en USB-kabel, og en tilhørende ring rundt objektivets zoom-ring. I følge produsenten kjører grepet på strøm fra 5V til 15V batterier, i tillegg til ENG-batterier fra Anton Bauer.

Om dette virker interessant så må du nok fortsatt smøre deg med litt tålmodighet. HandiZoom er bare i prototype og derfor ikke i salg ennå. I følge VizTools skal det vises fram på NAB 2012 hvor man også vil få mer informasjon om pris.

(Kilde: VizTools og DSLR News Shooter)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen