TEST: Zepto Znote 6224W
Test

Zepto Znote 6224W

Zepto var for noen år siden ett av få selskaper her til lands som solgte egne bærbare. De hadde konkurranse fra noen få nettbutikker, men det var stort sett det.

Opprinnelig ble Zepto startet som et nordisk selskap, men den norske avdelingen ble for to år siden kjøpt opp av Netshop. Etter dette ble ikke fokuset på Zepto det samme.

I vinter valgte Zepto å kjøpe tilbake Zepto i Norge. All produksjon, salg og support sitter i Danmark, hvor Zepto har fått et betydlig fotfeste, og er blant de 5-6 største produsentene av bærbare maskiner.

Fordelen til Zepto er uten tvil at de kan levere konkurransedyktige maskiner som er teknologisk oppdaterte og ikke minst at man kan skreddersy dem etter eget ønske.

Vi har sett nærmere på Znote 6224w, som er en av de kraftigste 14,1-tommers maskinene som er å oppdrive. Skjermkortet kommer fra Nvidia og lyder navnet 8600M GT. Normalt sett finner man dette skjermkortet i maskiner på 15,4 tommer eller større.

I tillegg har Zepto utstyrt maskinen med en helt ny 45 nm Intel-prosessor, Core 2 Duo T9300, som tidligere gikk under kodenavnet "Penryn".

Spesifikasjonsmessig er det en spennende maskin, men er maskinen også god i praksis?

Zepto Znote 6224W   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen