Test

Zepto Znote 2215w


Klikk for større bilde

Som Intel lovte i forbindelse med lanseringen av Sonoma, har flere produsenter nå tatt plattformen i bruk. Blant de første Sonoma-maskinene vi har testet er Zepto Znote 2215w.

I så måte var ikke testmaskinen vi fikk en fullverdig Sonoma-maskin. Grunnen til dette er at den mangler en rekke av nyhetene som kommer med Sonoma og Alviso-brikkesettet. For en detaljert gjennomgang av Sonoma-plattformen, les her.

Samtidig er noe av Sonoma-plattformen på plass. Maskinen inneholder den nye, integrerte grafikkløsningen fra Intel, som skal være vesentlig bedre enn Intel Extreme Graphics 2. Maskinen har også det nyeste trådløse nettverkskortet til Intel, PRO/Wireless 2915 (a/b/g-standard).

Videre har maskinen TV-tuner og mulighet for avspilling av musikk uten å laste inn OS. Dette er kjærkomne funksjoner som for øvrig blir mer og mer vanlig i bærbare PC-er.

NB: Tom Vedvik hos Zepto Norge har imidlertid lovet at de fleste Sonoma-nyvinningene skal være på plass når maskinen legges ut for salg. Inntil videre får vi nøye oss med vårt testeksemplar, og gjøre våre lesere oppmerksom på at resultatene i ytelsestestene vil være forskjellige fra testresultatene på den endelige, salgsklare modellen.

Vi takker Zepto.no for utlån av produktet.

Zepto Znote 2215w   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen