Zen Vision: Ny mediaspiller fra Creative


Creative Zen Vision
(Klikk for flere bilder)

Creative hviler ikke på laurbærene. Nylig testet vi mediaspilleren Zen Portable Media Center, og nå kommer Creative med en ny mediaspiller.

Zen Vision er utstyrt med en harddisk på 30 GB og en 3,7" fargeskjerm med 262 144 farger og 640x480 punkters oppløsning. Spilleren støtter blant annet følgende filformater: AVI, MPEG 1/2/4, WMV, DivX, XviD, MP3, WMA og JPEG.

Batterilevetiden vil variere sterkt av bruken, men skal ifølge Creative være inntil 13 timer ved kontinuerlig lydavspilling og inntil 4,5 timer ved kontinuerlig videoavspilling.

Spilleren støtter minnekort av typen Compact Flash I og II og kommer med USB 2.0-støtte for tilkopling til datamaskinen. En høyttaler er innebygget, og dessuten er tilkopling for TV-apparat på plass. Det samme er FM-radio og stemmeopptaker.

De fysiske målene er 124 x 74 x 20 mm og vekten er oppgitt til 239 gram, batteri inkludert. Utførelsen er enten sort eller hvit, begge i magnesium-materiale.

Prisen er foreløpig ukjent, men i USA prises spilleren til rundt $400 (ca 3150 NOK). Produktet dukker trolig opp her til lands i løpet av høsten.

Se flere bilder i vår prisguide.

(Kilde: Creative, The Register)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen