Z500 blir rosa

Mens mobiltelefoner før var en guttegreie, er det i dag like mange jenter som gutter som har en mobiltelefon. For å vinne jentenes gunst, maler mobilprodusentene blomstermønster på telefondekslene og putter kalloritellere i programvaren. Fargen er selvfølgelig også viktig, og stadig flere telefoner kommer ut fra mobilfabrikkene i mer eller mindre kledelige rosafarger.

Denne gangen er det sørkoreanske Samsung som er ute etter damene, og klinker til med en rosa utgave av 3G-telefonen Z500, med tilhørende håndfri. Telefonen er kledd i babyrosa og sølv, noe som definitivt vil falle i smak hos jenter med sans for for eksempel Hello Kitty-telefonene.

Z500 kan imidlertid by på mer enn et sukkersøtt utseende. 3G-telefonen har også innebygget mp3-spiller, 50 MB internminne og støtte for minnekort. Da vi testet Samsungs Z500 i september i fjor, ga vi telefonen terningkast 4.

Dessverre vil du nok ikke få se den rosa utgaven av Z500 her til lands. Telefonen vil kun være tilgjengelig for kunder av operatøren Vodafone, som ikke har noen virksomhet her til lands.

(Kilde: Gadget Candy)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen