YouTubes «Spotify-killer» blir utsatt
Teknofil

YouTubes «Spotify-killer» blir utsatt

Googles neste musikkprosjekt skulle egentlig komme i løpet av måneden.

For et par måneder siden begynte det å gå rykter om at Google jobber med å gjøre YouTube til en Spotify-konkurrent ved å tilby musikkstrømming. De første spekulasjonene sa at den nye musikkvarianten av YouTube ville komme før året var omme, men slik ble det ei. Nå rapporterer The Verge at den fortsatt uoffisielle tjenesten har blitt utsatt "et par måneder til". 

Som Spotify, men med videoelementer

Selve tjenesten er fortsatt ikke offisielt bekreftet, men vil ifølge respekterte nettsteder som The Verge og Billboard sier den vil ligne på Spotify på mange måter. Den vil ha to abonnementstyper, én gratis med reklame og en annen som du kan betale for, hvor du slipper reklamene.

Ettersom det er snakk om en YouTube-tjeneste, vil det naturlig nok også være et videoelement i tjenesten, men akkurat hvordan dette vil fungere er det ingen som vet. 

Konkurrer med seg selv?

Mange har undret seg hvorfor Google vil lage en musikktjeneste for YouTube, når de allerede har musikktjenesten Google Music All Access, som allerede ligner mye på Spotify. For å skille tjenestene fra hverandre kan det hende videodelen av tjenesten vil bli fremhevet. 

Akkurat som med Google Music All Access vil nok tjenesten slippes i begrenset omfang i starten, og utvides til andre områder senere. 

Ikke fått med deg Googles musikktjeneste: 
Dette er Google Music All Access »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen