Youtube lanserer mobilprogram

Se millioner av Youtube-klipp når du selv ønsker. Med dette nedlastbare programmet pakker du Youtube rett i lomma, skriver selskapet.

Programmet lar deg altså se de siste, de beste, og de mest sette videosnuttene. I tillegg kan du søke på hvilken som helst Youtube-video. Du vil også kunne "abonnere" på videosnutter fra ulike brukere med dette programmet, i tillegg til å ha "favoritter" og spillelister.

Les mer:
Se Youtube-klipp på din Nokia
- Alt-i-et-tjeneste for mobilen
- Se video av Google-mobilen


Last opp mobilvideo

En virkelig kjekk funksjon er å laste opp video direkte fra mobiltelefonen. Tidligere har youtube hatt en løsning som har gått ut på å sende MMS til Youtube med videosnutten (les om alt-ett-tjenesten Shozu som enkelt lar deg laste opp bilder og video til utallige webtjenester). Videosnuttene blir vist i en litt dårligere oppløsning i .3gp-format, så du vil ikke få like bra videokvalitet som på Youtube.com. Forøvrig mener mange at emtube er et bedre program til mobilen ettersom videoene vises i høyere oppløsning.

Selskapet skriver at programmet er testet på N73, N95, E65, 6110, 6120 og Sony Ericsson k800 og w880. Youtube for Mobile er tilgjengelig via wapsiden m.youtube.com/app som du åpner med mobilens nettleser. Programmet er foreløpig bare i betaversjon, altså prøveversjon, men like fullt tilgjengelig. I ekte Youtube-stil kan du se en videoveiledning her

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen