Ymist anna

På en messe som PMA er det noen som har mer originale produkter å tilby enn andre, og her har vi forsøkt å samle noen av de vi merket oss:

For å starte forsiktig begynner vi med et kjent merke som har inngått et samarbeid med et annet kjent merke, skjønt bare det ene er strengt tatt kjent fra fotobransjen: Olympus har fått laget en samling Harley-Davidson-kameraetuier for deres modeller, tiltenkt de fotograferende eksosrypene blant oss.

Delkin Devices på sin side viste frem et produkt de kaller Jellyfish og som skal være en flytende og vanntett løsning for å ta med seg elektronikk på stranden eller i bassenget:

Ikke alt som ble vist frem var like interessant. Eller smakfullt, for den saks skyld. Her er for eksempel et firma som vever bildene dine for deg. Det var viktig at de var vevd og ikke trykket, mente han, men vi er nå ikke helt overbevist om at dette er noen god ide likevel:

Da hadde vi langt mere sansen for Hoodmans påfunn ved navn PhotoFrames: Brilleinnfatning i titan som lar deg vippe brilleglassene opp individuelt, for å gi plass til søkeren føran øyet. Vi er ikke sikker på om det er et marked for dette, men det syntes tydelig vis de, så hvem vet. Prisen i USA er $200, og da må du sende dem brilleglassene eller kjøpe innfatningen og sette dem inn selv.

HP hadde på sin side ikke noen merkelige produkter å lansere, men de har fått en kjendis med på laget for å selge produktene sine. Ikke vet vi om HP har flere superhelter i rekkene, men En har de i det minste på lønningslisten:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen