Yahoo tester My Web

Krigen om søketjenester på Internett fortsetter. Yahoo går nå ut med en offentlig test av My Web - et forsøk på å gjøre søket mer personlig. Yahoo er ikke den første søketjenesten som tilbyr slike søk, både Google, Ask Jeeves og MSN har allerede lansert noe lignende.

Yahoo lanserer altså en betaversjon av søketjenesten My Web som gjør at brukere kan lagre og dele sine søkeresultater med andre brukere. Tjenesten gjør det blant annet mulig å lagre hele nettsider i et personlig arkiv, søke i dette arkivet og dele nettsidene via e-post, Yahoo Messenger og RSS-feed. My Web skal integreres i Yahoo 360 blogging-tjenesten. Hensikten med slike personifiserte søketjenester er å prøve å beholde brukere, slik at de på en måte føler seg "hjemme".

Med My Web kan brukere organisere nettsider i mapper etter emner, legge til notater og legge ut favorittene slik at de er tilgjengelige for andre brukere. My Web kan importere favoritter fra Internet Explorer.

My Web er tilgjengelig enten via en "Save to My Web" knapp på Yahoo Toolbar, eller på selve Yahoo nettsiden via en "My Web" lenke.

Gå til Yahoo! My Web BETA.

Kilder: eweek.com, bbc.co.uk

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen