Yahoo satser sosialt

Yahoo satser sosialt

Sosiale nettsteder med brukerrelatert stoff blir stadig mer populære. Den samme trenden har vi sett på TV med de mange reality-programmene som blant annet Idol. Felles for programmene er at vanlige folk kan delta og stemme på sine favoritter.

Vil ha stemmer
Når Yahoo nå kjøper nettstedet Bix.com, er det akkurat denne trenden de ønsker å være en del av. Bix.com har bare vært i drift siden august i år, og er et nettsted der hvem som helst kan starte en avstemning og stemme på sine favoritter. Folk sender inn videoer og bilder eller ytrer sine meninger.

-Jeg har fulgt med på Bix.com siden de ble lansert. Nettsiden er engasjernede og absolutt noe man kan bli avhengig av, sier visepresident for strategi i Yahoo, Bradley Horowitz, til New York Times.

Videre utvikling
Hvordan Bix vil utvikles er foreløpig uklart, men nettsiden har tidligere vært i diskusjoner med medieselskaper som har vært interessert i å bruke siden til avstemninger ved realityprogrammer.

Et eksempel på et vellykket sosialt nettsted er nettverkssiden Myspace.com. Den er blitt en av de mest populære nettsidene verden over med sine langt over 100 millioner brukerprofiler.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen