Yahoo på Nokia-mobiler

Mobiltelefoner med Symbian 60 operativsystem fra Nokia vil fra nå av leveres med forhåndsinstallerte internettjenester fra Yahoo. Dette som følge av et samarbeid som nylig ble inngått mellom de to aktørene.

I første omgang vil kunder få tilgang til Yahoos e-post og søketjeneste, samt kunne laste ned bakgrunner, ringetoner og spill. Foreløpig er det modellene 6680, 6681 og 6630 som vil kunne benytte seg av Yahoos tjenester, men flere andre kompatible mobiltelefoner lanseres i disse dager.

Applikasjonene vil gjøres tilgjengelig for nedlasting for allerede eksisterende brukere av de nevnte modellene.

- Tilgang til informasjon, underholdning og muligheten til å holde kontakten når og hvor man vil, er selve grunnsteinen i vår visjon om et mobilt liv, uttaler Harry Santamäki fra Nokia Multimedia. - Vår avtale med Yahoo er et steg i riktig retning for å gjøre det enklere å adoptere en online livsstil.

Juha Varelius fra Yahoo er minst like positiv, og sier at den nye internasjonale forbindelsen mellom de to aktørene er en storartet måte for brukere å kunne benytte seg av Yahoos internettjenester via sin Nokia telefon, og samtidig dra nytte av en rekke praktiske funksjoner mens man er på farten.

Yahoo er internetts største merkevare, samt det mest trafikkerte nettstedet verden over. Nokia er den første mobilprodusenten med Symbian-baserte produkter til å distribuere Yahoos tjenester for så mange kunder i det europeiske og asiatiske markedet.

Nokia ønsker å få Yahoos tjenester på mobiltelefonen i så mange land som mulig. Formålet er å øke salget av smarttelefoner.

(Kilde: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen