Yahoo med web-Messenger

Yahoo har kunngjort at de nå kommer med en ny versjon av Yahoo! Instant Messenger. Fordelen med den nye versjonen er at den skal være integrert i nettleseren din.

Dermed trenger man ikke installere noe program for å bruke det, noe som spesielt kan være kjekt for reisende eller andre som ikke har tilgang til en fast PC.

Vanskelig å blokkere
Yahoos nye Messenger skal ifølge Techtree også virke der bedrifter har blokkert bruk av chatteprogram for de ansatte. Dermed kan firmaene nå få nye problemer med å forhindre slike tjenester.

Blant andre nye funksjoner kan Yahoos Web-Messenger by på en arkivfunksjon, der brukerne skal kunne søke i alle sine tidligere utførte samtaler. Man skal også kunne utføre mer enn 10 samtaler samtidig i et vindu.

Mange fra delte maskiner
Yahoos nye Messenger er foreløpig tilgjengelig i India, Brasil, Malaysia, Filippinene, Vietnam og USA. Tjenesten skal ifølge Yahoo utvides til flere andre land i løpet av året.

Messenger har vært en utilgjengelig tjeneste for mange brukere, spesielt i land som Asia. I India logger 46 prosent av brukerne på internett fra en internettkafé, ifølge Techtree.

- Alt for mange har vært forhindret fra å bruke Instant Messenger fram til i dag. Med vår nye tjeneste ønsker vi å utvide IMs nett, sier Yahoos Brad Garlinghouse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen