Yahoo med iTunes-utfordrer

Yahoos modell baserer seg rundt Yahoo! Music Unlimited, der du betaler $4,99 (30 kroner) pr. måned på årlig basis, og kan laste ned så mye musikk som du ønsker. Om du ønsker å betale hver måned, blir prisen $6,99 pr. måned, eller 45 kroner. Napster og Real tar omtrent mellom $13 og $15 pr. måned for samme tjenesten.

For denne prisen får du laste ned så mye musikk som du ønsker, beskyttet av Microsofts Janus-teknologi. Denne gjør det mulig å spille musikk på avspillere som er merket med Microsofts Plays-For-Sure, så du kan ikke overføre filene til en iPod. Og dersom du velger å avslutte ditt abonnement, kan du ikke lenger spille av sangene du har betalt for.

Yahoo reklamerer med at de har over en million sanger i databasen. Du må bruke det såkalte Yahoo! Music Engine for å kunne kjøpe og organisere sanger. Yahoo! Music Engine er tilgjengelig som en separat nedlasting fra Yahoo!.

Tjenesten er for øyeblikket kun tilgjengelig i USA, sannsynligvis grunnet at Yahoo! ikke har lisenser til å selge musikk i andre land. Du kan lese mer om tilbudet på Yahoos sider.

Kilder: BetaNews, Yahoo!

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen