Yahoo inntar mobilen

Skal man klare å danke ut de andre nettleserne som allerede har inntatt mobiltelefonen, må man nemlig sette mer enn en liten klut til.

Det har Yahoo gjort! Yahoo lanserte samarbeid med både Nokia og Motorola på CES i Las Vegas i forrige uke, og skal nå gi to av verdens markedsledere internettjenester til mobilen.

Go Mobile!

Og som navnet antyder, vil Yahoo oppnå nettopp at brukerne av den nye tjenesten skal være mest mulig mobile. Samarbeidet mellom Yahoo og Nokia resulterer i tjenesten Yahoo! Go Mobile.

 

Kunder som kjøper nye 6630, 6680, 6681, N70 eller 6682 vil kunne få mobiltelefoner med forhåndsinstallert Yahoo Go Mobile, som innebærer blant annet at e-post, kalender og kontakter kan hentes direkte fra Yahoo.

De som har en av de nevnte mobiltelefonene fra før, kan naturligvis laste ned programvaren fra nettsidene til Yahoo.

- Dette er en måte for oss å gi internettbrukere tilgang til deres favorittjenester også på mobilen, samtidig som vi gjør internett tilgjengelig også for de som ikke har en datamaskin, sier Marco Boerries i Yahoo.


Alltid på nett

Også Motorola har inngått samarbeid med Yahoo. Nye modeller fra Motorola vil ha Yahoo forhåndsinstallert, og dermed gjøre det lettere også for Motorola-tilhengere å holde seg oppdatert.

 

Den nye Yahoo-tjenesten vil gi Motorola-brukere muligheten til å lese e-post, koble seg til Yahoo! Messenger og holde styr på både kontakter og kalenderoppføringer direkte fra mobilen.

- Det er veldig mange som stoler på både Motorola og Yahoo for å holde seg oppdatert og i kontakt med andre, sier Scott Durchslag i Motorola i en pressemelding.

- Med Motorolas nye mobiltelefoner med forhåndsinstallert Yahoo, får brukerne det beste fra to verdener – en bra mobiltelefon til en billig penge, og rask og enkel tilgang til Yahoos internettjenester.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen