Yahoo firedobler lagringsplass for e-post

Yahoo har nå bestemt seg for å øke diskplassen som brukere av e-posttjenesten har til rådighet, fra 250 MB til 1000 MB. Det vil det samme som konkurrenten Google Gmail har i dag.

Endringen er planlagt mot slutten av april, men det kan ta opptil to uker før alle brukere av Yahoo sin e-posttjeneste har fått utvidet lagringsplass.

Konkurransen mellom de ulike gratistjenestene hardner til. Google bestemte seg nylig for å tilby flere Gmail-kontoer til tilfeldige besøkende til sin nettsside. Grunnen til utvidelsen av lagrinsplassen, skal ifølge Brad Garlinghouse fra Yahoo, være at de har fått signaler om at det er dette brukerne selv ønsker. Flere og flere brukere sender store vedlegg med for eksempel bilder.

Yahoo skal også tilby gratis antivirus for Yahoo Mail e-posttjenesten, slik at smitten via vedlegg reduseres. De bruker Norton antivirus fra Symantec. Denne antivirusfunksjonen var tidligere kun tilgjengelig for betalende abonnenter av Yahoo Mail Plus (med 2 GB lagrinsplass) som koster 19.95 dollar per år.

Her er tre av de mest populære gratis e-posttjenestene (lagringsplass i parantes).

Kilder: news.com.com, pcworld.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen