Yahoo-ansatte flykter

Det har vært mye turbulens i Yahoo etter at forhandligene med Microaoft gikk i vasken, og oppsigelsene fra Caterina Fake og Stewart Butterfield må ha vært et hardt slag for firmaet. Flickr-grunnleggerne har i følge Yahoo selv betydd enormt mye for selskapet. Fake har allerede forlatt selskapet, mens Butterfield blir værende frem til 12. august.

Masseoppsigelser
Det er ikke bare oppsigelsene til ekteparet Butterfield Fake som skaper trøbbel for Yahoo. I løpet av siste månedene har det vært et skred av sentrale personer som har fått nok, og tatt hatten sin og gått.

Etter at den nye sjefen Jerry Yang tok over i fjor har både Jeff Weiner, Steve Souders, Jeremy Zawodny og Eric Boyd forlatt det synkende skipet.Satser videre på Flickr
De to har ingen planer om gjøre noen store nye sprell, og vil i første omgang jobbe videre med å utvikle Flickr. I et intervju med Wired ble Caterina Fake spurt om de to nå skulle bli velkledde bedriftsledere.

- Nei, nei, nei. Vår DNA er satt sammen på en helt annen måte, og til tross for tullball, litt kjekkasfakter og i overkant spontanitet, er det livsviktig for oss og beholde Flicrkheten som utgjør Flickr.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen